Η Εταιρεία

H iQ Solutions ως Systems Intergrator και ΙΤ Services Provider είναι μια εταιρεία επικεντρωμένη σε καινοτόμες λύσεις επόμενης γενιάς και υψηλής τεχνολογίας, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη και του κάθε οργανισμού.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2003 και αποτελεί μία από τις ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρείες στο χώρο της πληροφορικής, με ισχυρούς στρατηγικούς συνεργάτες και μακροχρόνιες εμπορικές σχέσεις. Από το 2006, έχει μεταφερθεί στο νέο ιδιόκτητο κτίριό της που βρίσκεται στην Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής ώστε να να ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες ανάγκες και απαιτήσεις της αγοράς.

Το 2013, το iQ Marine, η πρωτοποριακή πλατφόρμα επικοινωνιών που αναπτύχθηκε από την iQ Solutions, ειδικά σχεδιασμένη για τον χώρο της Ναυτιλίας, βραβεύτηκε με τα Business IT Excellence BITE AWARDS 2013 στην κατηγορία EXPORT. 

Το 2014, η iQ Solutions ανακοινώνει την πιστοποίησή της με ISO27001 Certification για  τις Cloud Υπηρεσίες της. Το πιστοποιητικό αυτό, το οποίο είναι ένα από τα ελάχιστα που υπάρχουν στην αγορά των Cloud Υπηρεσιών πιστοποιεί το  iQ Cloud.

Το 2015, η iQ Solutions παρουσιάζει το VCELL, την ολοκληρωμένη και βραβευμένη λύση για τις επικοινωνίες μεταξύ των πλοίων και των γραφείων των ναυτιλιακών εταιρειών.

Η iQ Solutions προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής, σχεδιασμένες για τις ανάγκες κάθε επιχείρησης και υψηλή τεχνογνωσία μέσα από ευέλικτα πακέτα υπηρεσιών σχεδιασμού, εγκατάστασης, υποστήριξης και εκπαίδευσης.

Η iQ Solutions είναι εξειδικευμένος πάροχος λύσεων υψηλής τεχνολογίας που βοηθούν τις επιχειρήσεις να αποκομίσουν τα μέγιστα δυνατά οφέλη από το υπολογιστικό τους περιβάλλον.

Πιστεύοντας στην καινοτομία, οι άνθρωποι της iQ Solutions επενδύουν σε διαφοροποιημένες λύσεις και υπηρεσίες, με το βλέμμα στραμμένο στην εξυπηρέτηση του πελάτη. Για την iQ Solutions, η Ποιότητα προσφέρεται ως Υπηρεσία.

Η πρότασή μας

Καθώς οι τεχνολογικές εξελίξεις προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς, οι ανάγκες των επιχειρήσεων αυξάνονται. Οι άνθρωποι της iQ Solutions είναι πάντα μέσα στις εξελίξεις της τεχνολογίας με σκοπό να μεταφέρουν τεχνογνωσία και εξειδίκευση στις επιχειρήσεις κάθε μεγέθους.

Στοιχείο διαφοροποίησης για την iQ Solutions αποτελεί η αξιολόγηση των αναγκών του πελάτη, η αμεσότητα στην εξυπηρέτηση αλλά και η υποστήριξη μετά την πώληση.

Στην προσπάθειά μας να προσφέρουμε άμεσο και έγκυρο service έχει συσταθεί ένα άρτια οργανωμένο και εκπαιδευμένο τεχνικό τμήμα το οποίο είναι σε θέση να αναλάβει κάθε είδους ανάπτυξη και συντήρηση μηχανογραφικού εξοπλισμού. Επενδύουμε συνεχώς στην ενημέρωση και επιμόρφωση των ανθρώπων μας σε νέες τεχνολογίες και προϊόντα.

Σήμερα η iQ Solutions είναι σε θέση να παρέχει υπηρεσίες μηχανογράφησης με ποιότητα και αξιοπιστία που συμβαδίζει με τα πιο αυστηρά διεθνή ποιοτικά πρότυπα.

Διοίκηση 

Πάρης Παπαναστασίου

Ιδρυτικό στέλεχος. Μηχανικός Υπολογιστών και συστημάτων αυτοματισμού. Υπεύθυνος για την επίβλεψη και τον συντονισμό της εξυπηρέτησης των πελατών της εταιρείας.

Γιώργος Βαράκης

Ιδρυτικό στέλεχος. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Η/Υ Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου με ειδίκευση στα συστήματα επικοινωνιών. Microsoft Certified Professional. Υπεύθυνος για την επίβλεψη της λειτουργίας του τεχνικού τμήματος και τμήματος έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας. Υπεύθυνος διασφάλισης ποιότητας ISO27001:2005