ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ IQ SOLUTIONS ΣΤΟ HP PARTNER EVENT 2017

Σε μια λαμπερή εκδήλωση στο Cine Kerameikos
25/01/2017

Σε μια από τις παλαιότερες και πιο όμορφες συνοικίες της Αθήνας, η νοσταλγία του παρελθόντος συναντήθηκε με την υψηλή τεχνολογία και τεχνογνωσία στο χώρο της Πληροφορικής.

Σε μια φιλική ατμόσφαιρα συνεργάτες και φίλοι της HP πλαισιωμένοι από καινοτόμα προϊόντα της εταιρείας, είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις της αγοράς, τα σχέδια αλλά και τον προσανατολισμό προς την οικοδόμηση δυνατών δεσμών συνεργασίας.

Οι εκπρόσωποι της IQ SOLUTIONS, τόσο από το χώρο των πωλήσεων όσο και του Marketing, έδωσαν το παρόν, αντάλλαξαν απόψεις και γιόρτασαν την επιτυχημένη πορεία και συνεργασία τους με την HP.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης η IQ SOLUTIONS βραβεύτηκε από την HP ως ένας από τους σημαντικότερους συνεργάτες της. Το βραβείο παρέδωσε στον Γιάννη Δημητρακόπουλο,  MPS Manager της IQ SOLUTIONS, ο Σπύρος Πετράτος, Managing Director της HP HELLAS.

Η IQ SOLUTIONS, με στόχο την διαρκή ενημέρωση και πρωτοπορία, προς όφελος των πελατών της, επενδύει σε συνεργασίες που προσδίδουν προστιθέμενη αξία σε κάθε έργο που αναλαμβάνει.

Οι υπηρεσίες Managed Print Services (MPS) της IQ SOLUTIONS προσαρμόζονται στις εξειδικευμένες ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Είτε αναζητούνται ευέλικτες λύσεις, είτε σύνθετες και απαιτητικές υλοποιήσεις MPS, η IQ SOLUTIONS διαθέτει την τεχνογνωσία για να βελτιστοποιήσει το περιβάλλον εκτύπωσης, την ψηφιοποίηση και αυτοματοποίηση της ροής εργασίας, την απλοποίηση της διαχείρισης και την αύξηση της ασφάλειας, ενώ παράλληλα βοηθά στη μείωση του κόστους των επιχειρήσεων.

Η IQ SOLUTIONS  διαθέτει πιστοποίηση HP PARTNER FIRST GOLD - Gold Imaging and Printing Partner - Managed Print Specialist.